O le maketi o le polo chromium i le lalolagi ua faʻalauteleina, ma o loʻo vaʻaia e le alamanuia avanoa tuputupu aʻe

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo mea e maualuga le faʻatinoga i totonu o fale gaosi oloa, o polo uʻamea chromium ua maua le gauai tele o se mea taua tele.E tusa ai ma lipoti a le alamanuia, o le maketi o le polo chromium i le lalolagi atoa o loʻo faʻalauteleina vave ma e faʻamoemoe e faʻaauau lona tuputupu aʻe i tausaga a sau.

O polo uamea Chromium e masani ona faʻaaogaina i abrasives, bearings, loka gaosiga ma isi pisinisi.Muamua lava, e pei o se abrasive, chromium uʻamea polo e masani ona faʻaaogaina i mea faʻapipiʻi mo le uʻamea i luga o le uʻamea ma le masini.O lona ofuina lelei ma le maaa maualuga e avea ai ma se filifiliga lelei mo abrasives abrasive, e maua ai fofo lelei mo fale gaosi oloa.

E le gata i lea, o polo uamea chromium e taua tele i le fanua o le gaosiga o gaosiga.O le gaosiga o mea e mana'omia ai mea e sili ona lelei le ofuina, tete'e ma le malosi maualuga.O polo uʻamea Chromium e fetaui ma nei manaʻoga ma faʻamautinoa le faʻatuatuaina ma le ola tautua o le faʻatau.

O le isi vaega taua o le faʻaogaina o polo uʻamea chrome o le gaosiga o loka.Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le faʻalauiloaina o le saogalemu, o le tulaga lelei ma le saogalemu o manaʻoga o loka ua faʻateleina ma sili atu ona faʻamalosi.I le avea ai ma vaega autu o le loka faʻagogo, o le polo uʻamea chromium o loʻo i ai le maaa ma le faʻafefeteina e mafai ona faʻaleleia lelei ai le puipuiga o le loka ma faʻateleina le ola tautua o le loka.

I le taimi nei, o Saina o se tasi o tagata sili ona gaosia ma faʻatau atu polo chromium i le lalolagi.le malosi o lo'u atunuu gaosiga ma le alualu i luma faatekinolosi e maua ai se faavae mautu mo le atina'eina o le chromium steel ball industry.I le lalolagi atoa, o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea e maualuga le faʻatinoga ua fatuina ai le tele o avanoa e auina atu i fafo mo polo uʻamea chrome.

Ae ui i lea, o le chrome steel ball industry o loʻo feagai foi ma luitau.O se tasi o lu'itau autu o le le mautu o le sapalai o mea mata.O le gaosiga o polo uamea chromium e manaʻomia ai le tele o le chromium ma le sila, ma o tau o nei mea e lua e fesuisuiaʻi tele.E le gata i lea, o le faʻafouina o tekonolosi ma le faʻaleleia atili o le lelei o mataupu ia o loʻo faʻaauau pea ona gauai atu i ai kamupani polo chrome ina ia mafai ai ona faʻafetaui le suiga o manaʻoga maketi.

I le aotelega, o le maketi o le polo chromium i le lalolagi atoa o loʻo i ai i se tulaga o le televave o atinaʻe ma faʻamoemoe lautele.Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo mea faʻapitoa i totonu o fale gaosi oloa, o polo uʻamea chrome, e pei o mea taua e faʻaaogaina, o le a faʻaauau pea ona faʻaogaina o latou tulaga lelei i vaega eseese o talosaga.E tatau i pisinisi polo uʻamea Chromium ona faoa avanoa tau maketi, faʻamalosia faʻatekonolosi fou, ma faʻaleleia le tulaga lelei o oloa ina ia mafai ai ona faʻatumauina se tulaga faʻatauvaʻa i le tauvaga mataʻutia maketi.

I le avea ai o se tagata gaosi polo uamea chrome, Haimen City Mingzhu Steel Ball Co., Ltd. ua sauni e tuʻuina atu oloa maualuga ma maualalo tau i tagata faʻatau uma.Afai e te fiafia, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou.

 


Taimi meli: Iul-11-2023